Een klein voorproefje...

Ondertussen ben ik lekker bezig met het maken van nieuwe muziek! Ik ga een nieuwe richting op, hieronder alvast een klein voorproefje. Enjoy!


Mijn eerste radio interview!

Op zaterdag, 20 maart 2021, heb ik mijn eerste radio interview mee gemaakt bij radioprogramma Podium 107.1!  Samen met Maarten sprak ik over mijn muziek én wat ik nu doe en waar ik nu ben om creatief bezig te blijven. Klik hier om het item terug luisteren en te lezen waar ik mijn inspiratie vandaan haal!

 

Als je klikt op de foto, wordt je direct naar het radio interview gestuurd.

 

Lees hieronder alles over mijn nieuwe single Good People!


Mijn nieuwe single Good People is nu overal te beluisteren!

Andere plekken waar je het kan beluisteren:

Apple Music / iTunes

Amazon Music

Deezer

Pandora

Spotify

Tidal

Via deze QR Code kun je mijn Spotify profiel bekijken, informatie lezen, mijn nieuwe muziek en uitgelichte playlists beluisteren. Door op de foto te klikken: kom je automatisch terecht op mijn Spotify profiel. Zie ik je daar?

Wat is de inspiratie achter Good People?

Ik begon met het schrijven van de tekst en de muziek na een goed gesprek met mijn medestudenten over de druk die mensen onbewust mee maken wanneer ze gefocust zijn op het perfect creëren van iets waar zij van houden. In mijn geval is dat het maken van muziek. De medestudenten en ik hebben een heel goede band en dat is iets wat wij allemaal koesteren. Omdat iedereen anders is, brengt iedereen iets moois met zich mee. Zij maken deel uit van de goede mensen om mij heen en juist daarom zijn wij samen één.

 

Toen de tekst en muziek geschreven was, ging ik verder met het arrangement en de productie. Daarna deelde ik mijn idee met producer Ronald Peeringa die het arrangement had aangepast en de track mooi heeft gemixt. Toen dat allemaal gedaan was, bracht ik het lied naar Davide Ruffini. Hij heeft Good People gemastered in de wereldbekende Wisseloord Studios!

Wat vindt je van het lied?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Neem een moment om te luisteren naar mijn muziek

Van oorsprong ben ik singer- songwriter. Vele talenten zoals Joni Mitchell, Taylor Swift, The Beatles, inspireren mij dagelijks. Hun manier van werken neem ik over en stop ik in mijn eigen liedjes. Dat zijn voornamelijk liedjes waar ik op zing en mijzelf begeleid door middel van gitaar en piano. Deze liedjes kun je hieronder beluisteren!


Gitaar, Piano & Zang

Hieronder zijn fragmenten te horen van liedjes die ik heb geschreven. Dit zijn mijn vocalen die ondersteund worden door een akoestische gitaar of piano.

Welcome In The City!

Een liedje wat ik jaren geleden heb geschreven en heb laten opnemen. Welcome In The City!


Christmas Lights

Bijna jaarlijks schrijf ik een kerstliedje; dit liedje schreef ik in 2020.


Een nieuwe weg: van demo's naar volle producten

Sinds 2020 heb ik besloten om een nieuwe weg in te gaan. Ik vind het belangrijk om te blijven leren, daarom start ik in September met een totaal nieuwe opleiding aan The Wisseloord Academy! Hier leer ik, naast songwriting, een totaal nieuw onderwerp. Namelijk het opnemen, produceren en masseren van de liedjes die ik of iemand anders wil opnemen. Dit is voor mij een totaal nieuw vak, maar ik kijk er erg naar uit om daar meer over te leren! Deze volle producten kun je hieronder beluisteren.


Geproduceerde liedjes

Sinds mijn nieuw gestarte opleiding aan de Wisseloord Academy ben ik begonnen met het produceren van liedjes. Hieronder zie je mijn progressie vanaf September 2020.

Living In L.A.

Iedereen houdt van de zon en droomt van een zonnig leven. Waar dat voor jou mag zijn is verschillend per persoon. Voor mij is dat het leven in Los Angeles. Ik hoop dat wij gauw weer kunnen reizen!


Dark September