Grafische Ontwerpen

Ik vind het belangrijk dat ik mij op zoveel mogelijk vakken kan aanbieden. Mijn kwaliteiten zijn:

  • Tekenen en logo's maken in Illustrator
  • Printwerk maken in InDesign
  • Het ontwerpen van websites

Hieronder kun je een aantal ontwerpen van mij zien!


Een inzicht in mijn lijntekeningen

Hieronder zie je een aantal van mijn lijntekeningen! Deze lijntekeningen maak ik in Illustrator. Ik begon te oefenen, en al snel ontdekte ik dat ik super erg van fijne lijnen houdt. Het is strak, fragiel en het vertelt toch een verhaal! Deze punten vind ik belangrijk en besloot dit door te zetten in mijn werk.


Mijn werk van moodboards tot visitekaartjes

Over de jaren heb ik veel ontwerpen gemaakt voor o.a. boekjes, visitekaartjes, briefpapier etc. Hieronder laat ik een aantal voorbeelden zien.


Getekende ontwerpen

Wanneer je een grafische opleiding volgt, wordt je aangeraden om te schetsen en niet zomaar in Illustrator, InDesign of Photoshop te beginnen. Vaak is dat wel wat mensen doen. Met dat in mijn gedachte, ben ik de laatste tijd veel meer gaan tekenen. Hieronder zijn een aantal voorbeelden waar ik trots op ben. Dit zijn twee ontwerpen die ik heb getekend met het idee dat ik ontwerpen voor tatoeages wou maken. Het eerste design heb ik laten tatoeëren.


Een kijkje naar mijn gemaakte websites

Hieronder zie je een aantal designs van websites die ik gemaakt heb. Naast dat ik websites kan ontwerpen, kan ik ze ook zelf coderen! De eerste die foto's zijn van één website. Deze website verteld een verhaal en informeert over hoe het voelt om een burn-out te hebben en hoe je er mee om kan gaan zodat je uit die vervelende sleur komt. De website bestaat uit een video die op de achtergrond speelt (foto links), een tweede video op de middelste foto en een informatie blok op de laatste foto. De foto die helemaal rechts staat is een totaal andere website. Deze website heb ik gemaakt voor een Start-Up bedrijf genaamd Latin Society. Dit bedrijf maakt o.a. muziek en heeft liefde voor dansen. Die liefde, of passie, wou ik in de website laten zien, vandaar dat ik koos voor de kleur rood. Voor dit zelfde bedrijf heb ik ook visitekaartjes met logo's en een beeldmerk gemaakt. Deze kun je (op deze pagina) vinden onder "Mijn werk van moodboards tot visitekaartjes".