Een creatief hart

Hi, lieve lezer!

Welkom op mijn website en blog. Hopelijk geeft het je voldoende informatie over mijn kwaliteiten en verhalen: ik hoop dat je er van geniet!

Mijn naam is Marjorie en ik heb een creatief hart. Steeds meer merk ik dat mijn Indonesische roots naar voren komen. Dat is iets wat ik heel erg waardeer! Ik groeide op in een Nederlands - Indonesische familie waarin, vooral in de Indonesische kant, veel muziek werd gemaakt.

 

Een kijkje in mijn tienerjaren

Toen ik 14 jaar jong was begon ik met het spelen van piano. Kort daarna vond ik het leuk om een akoestische gitaar op te pakken, aangezien mijn vader al mijn hele leven gitaar heeft gespeeld. Ik vond het altijd heerlijk om te zingen! Zingen laat mijn stem daadwerkelijk spreken. Daarom heb ik o.a. zanglessen bij Des'ray (2 Brothers on the 4th Floor) en Julya Lo'ko gevolgd. Op 12 september 2020 begon ik aan mijn eerste muziekopleiding op een geweldige locatie en academie, namelijk de Wisseloord Academy in de Wisseloord Studios. Sinds januari 2022 volg ik groepszanglessen bij de Babette Labeij Music Academy, die ook plaats vinden in de Wisseloord Studios.

Naast het bespelen van instrumenten, zingen en liedjes schrijven, houdt ik ook erg van ontwerpen. Met mijn ervaring in Grafisch Vormgeven, richt ik mij nog meer op de kunstwereld. Voor mij is kunst niet alleen het beschilderen van een doek, maar ook het zien van de wereld/momenten/emoties, het fotograferen, aangrijpende videobeelden maken en bewerken, en zang- en instrumenten bespelen en opnemen vind ik daar bij passen.

 

Mijn inspiratie is eindeloos!

In alles wat ik zie en hoor, vindt ik mooie dingen. Hier wil ik op focussen, voor mijn werk en voor mijzelf. Ik houdt er namelijk van om een optimistisch persoon te zijn. Een aantal van mijn interesses zijn het schrijven van liedjes en teksten, het bezoeken van festivals en concerten, reizen en talen leren, sporten en gezond leven en het creëren van kunst waar ik trots op ben, onder het genot van goede vrienden.

Al deze interesses zal jij op deze website gaan vinden. Geniet ervan!

 

Veel liefs,

Marjorie


Curriculum Vitae:

Studie Werkervaring Skills
2021: Wisseloord Academy 2021: Mout Hilversum Akoestisch- en elektrisch gitaar
2020: Wisseloord Academy 2021: Dutch Grand Prix Bas
2017 - 2019: MediaCollege Amsterdam 2017 - heden: Grafisch Vormgever Drums
Opleiding: Mediavormgever N4 2019 – 2020: Piano lerares Piano
2015 - 2017: MediaCollege Amsterdam 2012 - heden: Van Haren Sport & Wellness Zang
Opleiding: Allround DTP-er N3 2016 - 2017: BSUR Songwriting
2013 - 2015: MediaCollege Amsterdam 2013 - 2014: Printerette Amsterdam InDesign
Opleiding: Medewerker DTP N2 2011: Kleurdomein Illustrator
2009 - 2013: College de Brink Photoshop
2011 - 2013: Grafimedia Fotografie
Videografie
Video's bewerken
Nederlands spreken / schrijven
Engels spreken / schrijven