CHANEL x VOGUE Flower Market

Check hier mijn Instagram post voor een kijkje achter de schermen!

In het weekend van 3 tot 4 juli 2021 vond het Vogue Flower Market plaats. Dit was een evenement van VOGUE in samenwerking met CHANEL, vanwege het 100-jarig bestaan van CHANEL N°5. Om dit te vieren heeft CHANEL een tijdelijke collectie gecreëerd. Deze collectie heet de FACTORY 5 COLLECTION.

 

Het evenement vond plaats in de tuinen van het Rijksmuseum in Amsterdam. Deze omgeving is van zichzelf al prachtig, zowel het gebouw als de tuin. Maar met de hulp van Nederlandse decorateurs kwam de tuin tot leven!

Naast dat je bloemen kon ophalen, waren er nog meer dingen die je kon doen tijdens het evenement.

 

Bij binnenkomst stonden er twee gastontvangers op je te wachten. Je moest je naam opgeven, zij checkte of jij dat daadwerkelijk was en als de informatie klopte, kon je naam binnen gaan! Bij binnenkomst werd je ontvangen door de dames van de pop-up store. Daar was een mogelijk om je gekochte t-shirt te tie-dyen bij de VOGUE Tie-Dye Workshop. Dat heb ik natúúrlijk gedaan!

 

Als je verder liep, liep je recht tegen de Tekenworkshop van het Rijksmuseum aan. Ondertussen hoorde je de muziek van verschillende singer-songwriters op de achtergrond.

En mocht je na al deze avonturen honger/dorst hebben, dan kon je terecht bij het VOGUE Café voor thee, koffie en lekkere snacks.

 

Wil je zien hoe dit er allemaal uit zag?! Zie mijn IGTV op Instagram om meer sfeerimpressies te krijgen, of klik op deze link.

Overal stonden zilveren tonnen waar grote bloemstukken in zaten. Er was een grote 'bloemenmuur' waar VOGUE uitgeschreven was met als achtergrond - uiteraard - bloemen. Deze bloemenmuur is gemaakt door LM Flower Fashion Productions BV.

En het was prachtig!

 

Ook kon je 3 bloemen uitzoeken die je - gratis - mee naar huis mocht nemen. Dat heb ik zeker gedaan, zodat ik mijn lieve moeder kon verassen! Ik koos voor een roze Pioenroos, een licht-oranje Lelie en een witte Calla.

Zie de foto hieronder.


«