Week van de Release: Good People!

Vandaag, 19 maart 2021, is het eindelijk zo ver!

Mijn eerste release mag het daglicht zien. Dit is het moment waar ik lang naar uit heb gekeken, maar ook waarvan ik nooit had verwacht dat het al zo snel zou gebeuren! De mooiste dingen gebeuren waarschijnlijk onbewust en ongepland. Uiteindelijk zijn dat toch de leukste dingen.

 

De afgelopen 4 weken heb ik hard gewerkt aan dit lied met hulp van twee geweldige gasten:

  • Ronald Peeringa (producer & mixing engineer)
  • Davide Ruffini (mastering engineer in Wisseloord Studios)

 

Terwijl deze mannen bezig waren om mijn lied te realiseren, was ik bezig met het realiseren van alles wat op de achtergrond gebeurt. Van het aanmelden bij Buma Stemra en Sena tot het registeren van mijn artiestenprofiel op Spotify!

 

Voor mijn eerste release vond ik het een leuk idee en belangrijk om de cover zelf te ontwerpen. Hiernaast kan je de cover bekijken!

Wat vind je van de cover?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Mijn Spotify Canvas

Ook keek ik er naar uit om mijn Spotify artiestenprofiel mooi op te fleuren en de huisstijl overal door te laten komen: op Instagram, Facebook, Spotify enzovoort. Een van de dingen wat voor mij super leuk was om te doen was het creëren van de Canvas die afgespeeld wordt op Spotify terwijl je het lied beluisterd!

Mijn promotie materiaal

Toen de Canvas gefilmd, bewerkt en ge-upload was, ben ik op zoek gegaan naar leuk promotie materiaal. Als Creative Content Creator ben ik erg actief op social media; mijn doel was daarom voornamelijk om mijn promotie materiaal te delen op Instagram! Hieronder zie je een paar van mijn favoriete voorbeelden.

Shazam

Sinds vorige week vrijdag is het ook mogelijk om Good People op te zoeken door middel van Shazam!

iTunes

Gisteren heb ik te horen gekregen dat mijn lied nu ook te bestellen via iTunes!

Ik heb al een lange tijd geen blogpost meer geschreven, maar ik wil dat toch vaker gaan doen. Zelf vind ik het erg leuk om mijn verhalen met jullie te delen, ik hoop dat jullie dat ook leuk vinden!

 

Liefs,

Marjorie


«   »